(Please enable JavaScript to view this email address) liedje van Bijke
 
 
 

Welkom

Wij zijn Nico en Froukje Hooghiemster, na bijna 50 jaar samen in Reduzum te hebben gewoond gaan we eind Januari 2023 in Idaerd wonen, gelegen in het hart van Friesland, waar de wortels van ons geliefde hondenras, de FRIESE STABIJ liggen.

We fokken al bijna 30 jaar met veel plezier. De pups groeien op in huiselijke kring en maken alles mee wat er in en om het huis gebeurt.

Bij ons in huis wonen onze teefjes, Liefke met haar dochter Yfke en kleindochters Cilla en Maaike, Dirkje en dekreu Aeldert Jilles van Holwerda Sathe. Kijk voor een kleine kennismaking bij Onze Honden.


ZOMER 2022

 

 

  Nico en Froukje Hooghiemster
Friesmawei 23
9007 SE Idaerd
Tel: 06-20162484
nicoenfroukje@hotmail.com
© 2008- www.holwerdasathe.nl